Ud i rummet – med pap

Torsdag i Vinterferien inviterede Frederiksberg Bibliotek til kreativ leg med pap! Jeg havde samlet toiletruller og æggebakker sammen. Og søde naboer havde fornyligt opsat nyt Ikea-køkken – og Ikea betyder masse af friskt pap i ret ringe kvalitet. Og ringe kvalitet er godt, når små fingre skal klippe i det. Desuden havde biblioteket sørget for bunker af papkasser!

Med havde jeg et par tiefighters (ja – Starwars!), Saturn og en rumraket. Især Starwars var et hit blandt små fans af franchisen!

planet tiefigther img_0283

Der blev bygget raketter, rumskibe og rumstationer – og en enkel alien. Og endnu en gang blev jeg imponeret af den ihærdighed og kreativitet som deltagerne bidrog med – og det gælder både børn, forældre og bedsteforældre!

Æggebakker er et hit, da de hurtigt bidrager med en form som f.eks. en raketspids eller et landingsstel.

workshopFB2 workshopFB3

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *